تهران

Ancient Civilization Sustainable Development International Organization

اهداف سازمان




اهداف:

تمدن کهن ایران می‌تواند در کنار تمدن زیبای اسلامی امروزه به یک عامل و محور اساسی تبدیل گردد و اهمیت دیپلماسی عمومی در بزنگاه‌ها و تنگناهای دیپلماسی رسمی می‌طلبد که از این ویژگی و داشته و ثروت عظیم بشری که در اختیار ملت ایران عزیز است، استفاده کرد.

موسسه مورد درخواست با نام تمدن‌های کهن و توسعه پایدار می‌تواند یک فضای غیردولتی برای ارتباطات بین کشورهای تمدن ساز بشری را ایجاد نماید. ۶ کشور تمدن ساز بشر می‌تواند در این بستر حضور داشته باشند 6 کشور تمدنی جهان نیز به آن بپیوندند. کشورهای ایران، چین، هندوستان، ایتالیا، یونان و مصر در قدم نخست و کشورهای ژاپن، کره جنوبی، کره شمالی، ارمنستان، شیلی و روسیه در قدم بعدی می‌توانند در مشمولیت ارتباطات این موسسه قرار گیرند.

توسعه پایدار نیز از این منظر جز اهداف قرار داده شده که حالا این کشورهایی که تمدن امروزه بشری مدیون آن ها است بتوانند با همکاری و همگرایی، هم افزایی ایجاد کنند؛ برای توسعه اقتصادی، فرهنگی و علمی برای آینده بشر.

شیوه اجرا:

يكي از مهم‌ترين مباحث جاری در دنياي امروزي چه در زمينه‌هاي اقتصادي اجتماعي و سياسي و ... توجه به مفهوم توسعه پايدار در كنار ساير پيشرفت‌هاي بشري مي‌باشد رشد جمعيت جهان، كمبود منابع و ميل به پيشرفت سریع در كشورها باعث گرديده برنامه‌ريزي‌هاي آتي كشورها با در نظر گرفتن اين مهم انجام شود. بدون شك اين پيشرفت های صنعتي در كشورهاي داراي پيامدهاي زيست محيطي مي‌باشد لذا براي حل بحران‌هاي زيست محيطي و نيز داشتن كره زميني پاک براي حال و آيندگان مي‌بايد از باورهاي معنوي و فرهنگ اعتقادي جوامع انساني كمك گرفت. بديهي است كشورهاي پيشرو در امر تمدن در گذشته همواره كوشيده‌اند بدون آنكه خود در جريان اين مفهوم نوپا امروزي باشند به نوعي ترويج كننده و اجراكننده اين اصل مهم در كليه مراحل اصولي زندگي‌شان باشند و تشكيل موسسات اين‌چنيني مي‌تواند راه را با گفتگوی ميان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها هموارتر نمايد و برگزيدن چنين عنواني (تمدن‌هاي كهن و توسعه پايدار) نشانه‌اي از آگاهي جمعي اين كشور ماست به مفاهيم و مؤلفه‌هايي كه در هم تنيده‌اند ولي متأسفانه ارتباط متقابل آنها در بخش عمده‌اي از قرن حاضر مورد غفلت جامعه جهاني قرار گرفته بود.